Programe Herbalife de slabire

Program Herbalife pentru slabire

program Herbalife

Variante de programe de slabire cu produse Herbalife. Puteti alege un program Herbalife de slabire din cele prezentate sau puteti adauga alte produse la programul dumneavastra.

Va stam la dispozitie cu recomandari personalizate pentru alcatuirea unui program potrivit cu stiul dumneavoastra de alimentatie si de viata actual.

In general, un program Herbalife consta in cateva produse de baza, care ajuta la obtinerea unei nutritii echilibrate, la care se adauga produse Herbalife specifice, care sporesc confortul programului si ne ajuta sa ne adaptam la situatia dumneavoastra particulara.

Un program Herbalife are o durata variabila, in functie de cat de mult aveti de slabit. Media de slabire considerata sigura este undeva intre 2-4 kg pe luna in medie, in functie de fiecare organism.

Un program Herbalife da rezultate optime daca este insotit de monitorizare si recomandari.Oferim gratuit monitorizare si recomandari persoanelor care urmeaza un program Herbalife. Ne puteti contacta si direct la numerele de telefon: 0722452020 (Manuel Paun), 0724935991, e-mail: manu_paun@yahoo.com.