N-o sa-ti vina sa crezi dar…

comparatie calorii

sansele sa nu nimeresti raspunsul corect la urmatoarea intrebare aparent simpla sunt cat se poate de mari. Si acum intrebarea: cele doua portii contin acelasi numar de calorii, si daca nu, care dintre ele este mai bogata caloric?

Realitatea este ca farfuria din stanga contine aprope de doua ori mai multe calorii decat cea din dreapta, iar diferentele provin in special din modul de gatire. De multe ori, eforturile noastre de a face alegeri corecte se lovesc de dificultatea de a estima corect ceea ce avem in farfurie.

Includerea in alimentatia zilnica a meselor si gustarilor sanatoase Herbalife te poate ajuta sa controlezi mai usor atat aportul nutritiv cat si caloriile. Vorbim aici si de cei interesati de slabire, dar si de situatia persoanelor care sunt deja in forma si vor sa se mentina pe termen lung. Unul din avantajele unei mese Herbalife (Formula 1 shake sau batonul Formula 1 express) este ca ofera rapid o mare cantitate de nutrienti, cu doar 250 de calorii.

A, si nu vorbim despre a manca doar mese Herbalife de trei ori pe zi. Dimpotriva, pestele cu legume chiar suna bine … 🙂

Daca vrei sa te sprijinim sa-ti echilibrezi alimentatia, sa slabesti sau sa te mentii pe termen lung, da-ne un telefon sau intra pe site: www.eslabire.ro, 0722452020 (Manuel), 0724935991 (Andreea).

Facem asta de peste 10 ani, am obtinut mai intai noi insine rezultate cu Herbalife si te putem sprijini si pe tine!

Manuel