Găsiți-vă forma maximă și tonifiați-vă musculatura – Fit Club Herbalife

Fit Club HerbalifeFit Club Herbalife – fii in forma maxima!

O stare de bine optima in fiecare zi poate fi atinsa doar printr-o imbinare corecta a preocuparii pentru alimentatie cu cea pentru sport si miscare. Specialistii sustin ca, in cazul unei persoane obisnuite, care nu face sport de performanta, alimentatia contribuie in acest sens in proportie de 70-75% iar miscarea cu 25-30%.

Daca v-ati gandit sa faceti miscare si nu stiti foarte bine cum sa incepeti, nu aveti cu cine sa faceti sport sau nu stiti ce exercitii sa faceti, Herbalife Fit Club va ofera o sansa extraordinara de a re(deveni) o persoana activa fizic. Proiectul Fit Club Herbalife se desfasoara saptamanal, in zeci de locatii din intreaga tara.Daca esti interesat, contacteaza-ma acum la tel 0722452020 sau 0724935991 pentru detalii si inscriere.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Mai jos reproducem un articol despre forma fizica optima. Articolul este scris de Samantha Clayton, AFAA, ISSA. Samantha  este Director al educației pentru Fitness în cadrul Herbalife.

Găsiți-vă forma maximă și tonifiați-vă musculatura

 

AȘA DA şi AȘA NU care vă vor ajuta să vă atingeţi obiectivul de fitness.

Ca antrenor personal, toată această  frenezie  de  ‘slăbește rapid’ îmi creează o stare de confuzie. O parte din mine se entuziasmenază și vrea să ajute oamenii să intre pe calea către un stil de viață activ și sănătos. Cealalta  parte însă, se îngrijorează de modul greșit în care o mare parte dintre aceştia percepe nutriția și fitnessul. Urăsc să văd oamenii începând cu entuziasm o nouă rutină, pentru a abandona totul chiar înainte de a obține rezultate, deci haideți să ne asigurăm că înțelegem cu toții cum ar trebui să arate un plan corect de “slabire rapidă”.


DA Începeți cu adevarat  acum!
Nu există un moment mai bun decât ziua de azi, pentru a începe  o abordare pozitivă asupra noţiunilor de fitness şi nutriție.
O simplă plimbare pe jos sau cu bicicleta este cel mai bun mod de a începe, după care asiguraţi-vă că sunteți cât de cât activi și în ziua următoare, și în cea de după și tot așa.

DA Mergeţi pe  o abordare mai ușoară şi progresivă
Dacă vă aruncați direct într-un program de fitness mult prea dificil, puteți ajunge la două lucruri: ori renunțați pentru că vă dor toți mușchii din cauza dificultății unei activități fizice bruște, ori chiar vă puteți accidenta, fapt care vă va strica toate planurile și cele mai bune intenții de a intra în formă. Asadar, luați-o încetul cu încetul și alegeţi activități care vă plac.

DA Stabiliți-vă scopuri realiste și creați-vă un plan pe termen lung
Dacă vă stabiliți un scop nu forte greu de atins, veți reuși să vă țineți de planul  de fitness stabilit. Este cel mai indicat ca pentru început  să luptaţi  pentru a vă reduce procentul de grăsime cu un punct sau două și apoi să menţineți acest avânt.

NU mergeți pe ideea unei diete radicale sau un program de fitness exagerat
Promisiunea de scădere rapidă în greutate și de tonifiere incredibilă a mușchilor îi va tenta pe mulţi să încerce o dietă extremă sau să treacă de la statul  pe canapea direct la o rutină de fitness severă. După părerea mea, aceasta este una din principale cauze ale apariţiei  efectului de yo-yo în diete și exerciții,  și de cele mai multe ori duce mai degrabă la creștere în greutate decât la slabire si tonifiere.

NU vă cântăriți în fiecare zi
Greutatea in sine nu este un indicator relevant al succesului unui program de antrenament. În loc să vă concentrați  pe contorizarea exactă a kilogrmelor în minus, luaţi în calcul indicatori precum procentul de grăsime din corp şi măsurile  din talie, șolduri și brațe, care vă vor ajuta să observaţi mai clar rezultatele antrenamentului şi vă vor motiva să continuaţi.