Cura de slabire rapida?

Cura de slabire rapida de 7 zile. O zi branza, o zi apa, o zi alergare. Schimbarea metabolismului in 13 zile. Feel free to add your own.

E interesant cum aceleasi persone care dau dovada de o capacitate extraordinara de analiza si logica, incearca, pentru a slabi, variante ca cele de mai sus. Undeva, aproape ca o reactie la cinismul nostru cotidian, nevoia de miracol isi face loc prin urmatoarea dieta-minune. De fapt, poate este mai degraba obisnuinta noastra cu rezultatul imediat. Precum copiii, nu vrem ciocolata mai tarziu. O vrem acum. Pe toata. Chiar daca ni sa face rau dup-aia.

Daca ai facut (sau, dimpotriva, n-ai facut) ceva, ani de zile, si asta te-a dus sa ai surplus de greutate, n-o sa se rezolve in 7 zile. Cinicul din tine te-ar sfatui sa mananci in continuare slanina, ca oricum mori.

Exista si calea de mijloc. Slabeste incet, schimba-ti viata. E calea mai lunga, mai putin imediata, dar care cel putin o sa-ti dea maxim de timp alaturi de familia ta in viitor. Te pot ajuta sa faci asta cu Herbalife.