Ce cred eu despre tine si despre mine :)

Manuel PaunIn primul rand, cred cu tarie in dreptul oricarei persoane de a decide liber cu privire la stilul ei de viata si de alimentatie. Acum, sa functionezi cu adevarat in acest spatiu de acceptare  nu este deloc usor. In general, simtul propriei valori este strans legat de afirmarea propriului punct de vedere, al propriei opinii sau viziuni.

Cand am inceput sa lucrez cu Herbalife, a fost pentru ca am obtinut un rezultat, atat de slabire cat si de energie si tonus, care m-a facut sa pot vorbi cu putere. Integritatea poate deveni un argument foarte puternic in favoarea punctului tau de vedere. Tentatia de a-ti etala „dreptatea” in raport cu ceilalti, de asemenea.

Desi nu am devenit un „fanatic” al solutiei mele, eram departe de acceptarea celorlalti asa cum sunt si cum nu sunt. Cel mai dificil este, de multe ori, raportul cu acele persoane la care tii si care nu impartasesc „your worldview”. Sau care sustin ca nu au nevoie sa faca schimbari, cand starea lor generala arata clar contrariul.¬† Am trecut cu acest gen de persoane printr-o larga paleta de stari, de la uimire, la frustrare, la resemnare si furie si regret.

La un moment dat, pentru ca starile mele nu au schimbat pe nimeni :), am acceptat ca cei din jurul meu au dreptul sa-si traiasca viata facand inclusiv alegeri care le fac rau. Si prin asta nu vreau deloc sa spun ca solutiile cu care eu lucrez sunt singurele care le-ar face bine.

Deci, cred ca esti un om puternic, ca esti in stare sa iei decizii pentru tine, ca nu ai neaparat nevoie de „ajutor” ci mai degraba de „sprijin”. Cred ca ai dreptul sa te inseli si sa ai dreptate. Cred ca ai dreptul sa-ti faci bine si rau cu mana ta. Cred ca meriti respectul meu indiferent ce solutie alegi pentru tine.

Da, cred ca am o solutie extraordinara pentru o stare de bine pe termen lung, dar ca ea nu este pentru toata lumea. Si, daca te numeri printre cunostintele mele, cred ca relatia noastra conteaza mai mult decat orice produs sau business.

Si, in acelasi timp, cu tarie, sunt aici pentru oricine care doreste sa asculte istoria mea, pentru ca este autentica, si sa foloseasca solutia mea, pentru ca functioneaza.

Va multumesc ca faceti parte din viata mea!

Manuel